Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Nastase Prodcom
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Consultanta pentru siguranta alimentelor
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Standardul ISO 22000 stabileste cerintele ce trebuie indeplinite de o companie ce doreste sa implementeze un sistem de management al sigurantei alimentelor: comunicarea interactiva, sistem de management, programe preliminare si principii HACCP.
Acest standard poate sa fie aplicat tuturor organizatiilor din lantul alimentar, de la producatorii de furaje si producatori primari, pana la producatori de alimente, operatori de transport si depozitare si subcontractantii pentru magazinele de vanzare cu amanuntul si depozite alimentare, fiind inclusi si furnizorii de servicii.
Avantajele implementarii unui astfel de sistem de management sunt urmatoarele:  

•  prevenirea unor focare de toxinfectii alimentare, care afecteaza starea de sanatate a consumatorilor
•  realizarea unui cadru stimulativ pentru o concurenta selectiva in avantajul consumatorilor
•  imbunatatirea increderii intre clienti, furnizori si autoritatile de supraveghere
•  desfasurarea de procese sigure si eficiente
•  riscuri scazute privind garantarea produsului
•  indeplinirea cerintelor legale si de reglementare
•  alinierea industriei alimentare din tara noastra la cerintele unei producti moderne de alimente
•  intergrare usoara intr-un sistem de management al calitatii
Din Gura in Gura